Pressworks er et profesjonelt innholdsbyrå som leverer historier som skiller seg ut.

Pressworks har bygget et visjonært, dedikert og dynamisk team. Vi er fleksible, effektive og vi har alltid kvalitet for øyet. Vi har spesialister som ikke sier «nei». Vår sterkeste ressurs er vår energi - og vår evne til å sette hårete mål. Og til å nå dem.

Pressworks har bygget et visjonært, dedikert og dynamisk team. Vi er fleksible, effektive og vi har alltid kvalitet for øyet. Vi har spesialister som ikke sier «nei». Vår sterkeste ressurs er vår energi - og vår evne til å sette hårete mål. Og til å nå dem.  Vi er opptatt av miljø, demokrati, ytringsfrihet og en uavhengig presse.

Slik jobber vi effektivt med våre kunder

Pressworks har bygget et visjonært, dedikert og dynamisk team. Vi er fleksible, effektive og vi har alltid kvalitet for øyet. Vi har spesialister som setter seg raskt inn i kundens behov.

Slik jobber vi effektivt med våre kunder

Vi begynner med å planlegge og analysere målgruppen din samt dine medie- og forretningsmål. Deretter utarbeider vi en innholdsstrategi og et konsept som sikrer at vi når dem på en engasjerende og effektiv måte.

Denne fasen sikrer at alt produsert innhold er konsistent, relevant og effektivt i forhold til de fastsatte målene.

World, Slope, Triangle, Font

1.Planlegge

Vi bygger og driver din redaksjon med de beste historiefortellerne i én og samme digitale løsning. Vårt omfattende frilansnettverk består av erfarne skribenter, fotografer, videoprodusenter, designere og utviklere. Vi tilbyr både ad-hoc-redaksjon med begrenset varighet og en fast stab som jobber etter en satt innholdskalender.

2.Produsere

Vi utarbeider og designer innholdet på en optimal måte for å sikre en engasjerende opplevelse av historiene som blir fortalt - uansett hvilken plattform det er på. Vi jobber ofte med designplattformen Vev eller ulike innholdsstyringssystemer for å sikre at innholdet blir levert på en effektiv måte.

3.Publisere

Innholdet sprer vi i de mest effektive kanalene for å nå nettopp din målgruppe. Vi kan innholdfylle egne kanaler, sosiale medier eller kjøpte medieformater.

4.Spre