22 53 51 61 post@pressworks.no

En strøm av stoff

Vi gjør veien fra idé til ferdig publisert innhold fri for "plunder og heft".

Publisering – gjort enkelt

Design

Vi er eksperter på innholdspresentasjon, og designer løsninger som løfter og fremhever historier på estetisk og inspirerende måte.

Historier på trykk

Med flere fantastiske magasindesignere på laget utvikler vi papirlayout som løfter frem gode historier på en måte bare trykte medier kan.

Digital presentasjon

Vi lager digital innholdspresentasjon som løfter frem gode historier på en måte som setter spor.

Rett på nett

Integrert innholdslevering

Pressworks har som mål å gjøre det enklere å skape godt innhold. Dette innebærer også det siste leddet: Publiseringen. For å korte ned veien fra ferdig levert innhold til publisering har vi utviklet en XML-basert feed direkte fra tjenesten. Det vil si at når innholdet er levert fra kreatørene kan det enkelt eksporteres inn i ditt innholdsstyringssystem (CMS).

Redigering av innhold

Pressworks kan også bistå med oppsett av redaksjonelle nettsider, redigering og tilpassing av innhold på eksisterende sider. Vi gjør også workshops og opplæring av medarbeidere som skal ha ansvar for innholdsproduksjon in-house. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan forenkle produksjonsprosessene.

Dette sier våre kunder

Pressworks har en sjelden god evne til å lage storytelling på en inspirerende og lekker måte. Er fantastiske å jobbe med på den måten at de forstår behovene raskt og omsetter dette til produksjoner av svært høy kvalitet. Imponerende fremstillingsevne, basert på solid kunnskap og innsikt. Imponert.

– Monica Halden

Salgssjef, Egmont