22 53 51 61 post@pressworks.no

Vi gir idéene vinger

Det mest krevende ved en idé er å virkeliggjøre den. Med en smart strategi og et godt konsept i bunn, er mye gjort.

Tjenester

Innholdstrategi

Vi utvikler strategier for hvordan innhold kan brukes for å påvirke en merkevare. Dette gjør vi med forankring i data fra en lang rekke tidligere jobber. Vi vet hva som skaper effekt, og hvordan man bygger en innholdsstrategi som gir effekt.

Konseptutvikling

Vi designer innholdskonsepter med lidenskap for den gode historieen og et skarpt visuelt blikk. Vi er opptatt av å løfte innholdet slik at det fenger, inspirerer og engasjerer publikum.

I

Prosess

Det vanskeligste med en god idé er å virkeliggjøre den. Vi designer prosessen som bringer konseptene fra tegnebrettet og ut i verden, og legger planen for hvordan jobben skal gjennomføres.

Slik jobber vi

Gjennom flere år har vi jobbet på innsiden hos flere av Norges sterkeste merkevarer. For disse har vi utviklet innholdsstrategier, og tatt ut strategiene gjennom formsterke konsepter med sterk publikumsappell.

Erfaringene vi har samlet gir oss en helt unik fordel, og setter oss i stand til å gjøre noe nesten ingen andre i dagens marked kan; forstå hva som skal til for å bygge en vellykket innholdsstrategi, skape et attraktivt innholdskonsept og – til syvende og sist – lykkes med innhold.

Dette sier våre kunder

Vi har hatt gleden av å jobbe sammen med Pressworks på en innholdsstrategi til et av NAF Digital sine produkter. Både Christian og Björn Audunn er dyktige, erfarne og engasjerte rådgivere. De satt seg meget godt inn i behovet til produktet, og leverte en solid strategi, som også er en manual vi kan følge i det daglige. Jeg har allerede anbefalt Pressworks videre!

– Cecilie Sol Eriksson

Produkteier i NAF Digital, NAF