22 53 51 61 post@pressworks.no

Innhold - helt enkelt

Pressworks bistår med å gjøre din innholdsproduksjon smartere. Vi kobler sammen hundrevis av dyktige frilansere med oppdragsgivere i et elegant og brukervennlig design.

Slik fungerer tjenesten

100 dyktige kreatører

Hos Pressworks finner du over hundre av dyktige kreatører med ulik erfaring og fagbakgrunn. Vi har kvalitetssikret hver enkelt frilanser for å sikre deg best mulig leveranse. Søk etter ferdigprodusert innhold eller legge ut oppdrag til noen av landets beste frilansere.

Enkel arbeidsflyt

Pressworks er laget med tanke på å strømlinjeforme innholdsprosessen. Vi gjør det enklere å finne dyktige folk, enklere å samarbeide om en produksjon og enklere å publisere innholdet.

Integrasjoner

Vi integrerer Pressworks rett mot flere ulike CMS. På denne måten gjør vi det enklere å forvandle en idé til ferdig publisert innhold med minimalt manuelt arbeid.

Vi gjør det enklere skape godt innhold

Vi har bygget Pressworks med helt unik teknologi i bunn, og markedsledende innholdskompetanse på toppen. I praksis digitaliserer vi hele den kreative prosessen og introduserer en radikalt ny måte å jobbe med innhold på.

Pressworks er en innholdstjeneste som forenkler og strømlinjeformer prosessene knyttet til kreativt arbeid. I tillegg gir tjenesten tilgang til over hundre frilansskribenter, fotografer og fotografer. Dette gir brukere av tjenesten en unik tilgang til spisskompetanse innen flere ulike genre.

Vi ønsker å skape et fruktbart arbeidsmarked for de hundretalls fantastiske kreative frilanserne her ute. Samtidig ønsker vi å tilby kundene en ny og effektiv måte å jobbe på. På toppen av dette har vi kunnskap om hvordan man lager gode innholdskonsepter, og hvordan man setter dem ut i livet.

Vi som står bak Pressworks har selv bakgrunn som frilansere, journalister og redaktører i flere ulike redaksjoner. I tillegg har vi vært med å bygge content-byråer som har levert innhold til flere av landets største annonsører, og vi har systematisk bygget teknologien i Pressworks med tanke på å fjerne friksjon i kreative prosesser.

Dette sier våre kunder

Kombinasjonen av effektivitet, kvalitet og kreativitet gjør Pressworks til en perfekt samarbeidspartner innen innholdsproduksjon for oss i Sempro Digitalbyrå. De leverer et smidig og oversiktlig verktøy for meg som bestiller. Og når gründerne i tillegg er langt over gjennomsnittet hyggelig og profesjonelle, er valget enkelt når vi skal sette ut oppgave vi ikke har bemanning til å produsere selv.

– Knut Christian Moeng

Kreativ leder, Sempro