22 53 51 61 post@pressworks.no

De beste redaktørene

Vi styrer innholdsprosessen fra A til Å.

Tjenester

i

Redaksjonsledelse

Vi setter sammen et team med dyktige innholdsstrateger, redaktører og egnede frilansere som styrer redaksjonsprosessen trygt fra a til å.

Digitale publikasjoner

Digital historiefortelling gir muligheter som mangler sidestykke i historien. Vi har utviklet en lang rekke digitale publikasjoner som både løfter innholdet til nye høyder og gjør veien kort fra inspirasjon til salg.

Trykte publikasjoner

Vi elsker trykte publikasjoner. Det samme gjør redaktørene våre som har jobbet med redaksjonsledelse av flere av landets største magasiner og publikasjoner. Vi styrer innholdsprosessen helt frem til pressa settes i gang.

Trygg redaksjonsledelse

Vi har satt sammen et team av de beste redaktørene vi har møtt gjennom de siste tjue årene. Våre redaktører er spesialisert innen flere ulike genre, som for eksempel mote, reise, mat, motor, helse, økonomi og feature. Våre redaktører har til felles at de har drevet redaksjonsledelse på profesjonelt nivå gjennom flere år.

Å drive god redaksjonsledelse dreier seg om flere ting. Det dreier seg om å håndplukke rett mannskap, det dreier seg om styre prosessen på en trygg og forutsigbar måte og det dreier seg om å kvalitetssikre leveransen i sin helhet.

Dette sier våre kunder

Pressworks har en sjelden god evne til å lage storytelling på en inspirerende og lekker måte. Er fantastiske å jobbe med på den måten at de forstår behovene raskt og omsetter dette til produksjoner av svært høy kvalitet. Imponerende fremstillingsevne, basert på solid kunnskap og innsikt. Imponert.

– Monica Halden

Salgssjef, Egmont